edirne prefabrik ev modelleri Options

Wiki Article

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Dış duvar kalınlığı 10 cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise ten santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Prefabrik ev teknik özellikleri yalıtım ile sınırlı değildir. Prefabrik ev fiyatları 2022 yılında oldukça ekonomik belirlenebilmiştir. Bunların yanı sıra tüm yapılarımız yangına karşı da dayanıklıdır. En kullanışlı prefabrik ev modelleri kurulumu kolay ve nakliyesi mümkün olduğundan ulaşılması zor olan yerlere de konumlandırılabilmektedir. İstenilen konumda yapının ölçülerine uygun olarak uygun bir zemin hazırlandıktan sonra prefabrik yapı kurulumu sağlanabilir. Yalıtım özelliklerine devam ettiğimizde ise kullanılan PVC pencerelerinde oldukça yalıtkan olduğunu görmekteyiz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Karmod, müşterilerine tek katlı prefabrik evlerden prefabrik villaya kadar pek çok farklı türde hazır prefabrik ev modeli sunar. Alanında uzman konut tasarımcılarının özgün çalışmalarıyla tasarlanan Karmod hazır ev modelleri aşağıdaki şekildedir:

Montajı yapacak ustaların kalacakları yerden yiyecekleri yemeğe kadar hesaplamaları netleştirmelisiniz. Burada en önemli konulardan biri de zemin betonudur. Biz firma olarak zemin betonu işlemini müşterimize bırakıyoruz. Siz eğer anahtar teslim prefabrik ev yapacak çanakkale prefabrik firmayla anlaşıyorsanız yapmanız gereken işlem yapı ile zemin betonu arkasındaki edirne prefabrik ev topraklama hattı ve beton izolasyonudur. Aksi halde beton zeminden suyu çekmeye başlarsa eviniz ciddi anlamda zarar görebilir. Bu noktada profesyonel insanların zemin betonu attırmak bu noktada oldukça önemlidir.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

Türkiye’nin de her noktasında bu işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu avantajlar tekirdağ prefabrik bir araya geldiğinde ise hem daha uygun fiyata ev sahibi olmuş oluyorsunuz hem de herhangi bir mağduriyet yaşamıyorsunuz.

Nakliye maliyetlerinin, evin toplam maliyetine doğrudan edirne prefabrik ev fiyatları etkisi olduğu için, alınacak arsanın lokasyonu ve prefabrik evin üretim yerine olan mesafesi maliyet hesaplamalarında dikkate alınmalıdır.

Edirne’de, farklı zevklere ve ihtiyaçlara hitap eden prefabrik ev çeşitleri, hem kırsal alanlarda yazlık ev olarak hem de şehir merkezinde konut olarak tercih edilebilmektedir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik evlerdeki konum değişikliği montaj öncesinde yapılmalıdır. Kaba kurulumu yapılan prefabrik evler zemin betonu uygunsa tekrar sökülerek çanakkale prefabrik yer değiştirilebilir.

Report this wiki page